Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14:00, lördag-söndag 12:00-15:00 .

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

 

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 16

Måndag

Pocherad torsk med vitvinssås och potatismos

Smörstekt svamp med potatisgratäng och vitlökscreme

Tisdag

Porterstek med kokt potatis och gräddsås

Linsragu med tomat och örter, serveras med rotmos och timjanscreme

Onsdag 

Fisk och skaldjursgyta

Vegetarisk lasagne med mozzarella och tomat

Torsdag

Lammfärsbiffar med bulgur och fetaostcreme

Vegetarisk gratäng med soltorkade tomater, linser och vitlök

Fredag

Fläskfilé med råstekt potatis och ädelsostsås

Pocherad torsk med pepparrot och räkor, kokt potatis

Lördag 

Påskbuffé 395 :-

Söndag

Påskbuffé 395:-

 

 

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)