Helgmeny maj & juni månad

Helgmenyn kommer att finnas kl 18-20 under maj och juni.

En rätt 295:-

Två rätter 415:-

Tre rätter 545:-

Fredag

Förrätter
Nässelsoppa med nässlor från Hälsingland
Serveras med 63-gradigt ägg, surdegskrutonger samt gräslök.
Tatar på oxfilé från Tillman i Bollnäs
Serveras med rostad lök, rostat kaffe, emulsion på pepparrot samt kapris
Varmrätter
Björkmarinerat lamm
Serveras med rostad färskpotatis, rosmarinsky, picklad lök samt chevrécreme.
Smörpocherad rödtunga
Serveras med potatispuré, sauterade primörer,
Smörsås med ramslök
Dessert
Orbadens pannacotta med färska bär

Lördag

Förrätter
Sparrissoppa, serveras med krutonger samt chiliolja
Toppad med handskalade räkor
Halstrad pilgrimsmussla
Serveras med smörstekt bröd ,syrad gurka och emulsion på tångkaviar
Varmrätter
Halstrad röding
Serveras med citronemulsion, kokt färskpotatis
Ljummen sallad på primörer och örter
Helstekt oxfilé från Tillman i Bollnäs
Serveras med potatispuré, tryffelsky, spetskål samt syrad lök
Dessert
Crème brûlée serveras med marinerade bär