Middag mars-april

Fyrarätters helgmeny januari och februari.

En rätt 295:-

Två rätter 465:-

Tre rätter 595:-

(vid köp av 3 rätter ingår även en trevlig lokal ostbricka)


Förrätt

Till förrätt har vi plockat ihop de godaste rätterna och gjort en trevlig buffé med bland annat små kanapéer, skaldjur, charkuterier samt en krämig soppa, och givetvis veganska alternativ.


Varmrätter fredagar

Ugnsbakad bergtunga
Serveras med potatispuré, skaldjursreduktion, sparris samt pilgrimsmussla

Lammrygg
Serveras med savojkål, tryffelsky, rotsakspuré smaksatt med salvia

Ugnsbakad rotselleri
Serveras med rotsakspuré, savojkål, sparris och puylinser


Varmrätter lördagar

Halstrad regnbåge
Serveras med potatispuré, syrlig smörsås smaksatt med tryffel samt rostad kålrot

Helstekt oxfilé
Serveras med potatisterrin, portvinssås, sparris samt syrad lök

Zucchinirullad
Serveras med citronemulsion, bakad tomat, fänkålscrudité samt örtfrästa puylinser


Dessert

Dessertbuffé
Orbadens härliga dessertbuffé med bland annat crème brûlée, pannacotta, chokladtryfflar och färsk frukt.

Ostbricka
Orbadens ostbricka med lokala ostar och våra hemlagade marmelader.

(Reservation för ändringar)