À LA CARTE

Fredagar och lördagar serverar vi à la carte 18-21.

Övriga kvällar är det en fast meny.

Förrätter

Kalix löjrom 30g

potatis, rökt gräddfil, picklad lök

fänkålsdill.

Går att få vegansk med tångrom .

155:-

Skaldjursoppa

nybakt bröd, gravad pilgrimsmussla

sallad på örter och citron

145:-

Tartar på rödkål

picklat vinteräpple, crème på vattenkrasse

friterad svartkål, rosmarinemulsion

135:-

Variation på jordärtskocka

Tryffel, syrad morot, skum på grönkål samt

rostade senapsfrön

130:-

Varmrätter

Halstrad regnbåge från Lottefors

serveras med

potatispuré, smörsås med fänkål,

grönkål samt forellrom

265:-

Helstekt svensk oxfilé

krämig potatisterrin, tryffelsky,

bräserad kålrot samt picklad tomat

315:-

Långtidsbakad rotselleri

rostad blomkål, sojabönspuré,

sås på tomater och dragon samt halstrad kålrabbi

235:-

Sotade betor

potatispuré, puylinser med körvel och spenat

syrlig kål, samt lök consommé

240:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.