À LA CARTE

Fredagar och lördagar serverar vi à la carte 18-21.

Övriga kvällar är det en fast meny.

À la carte:

Förrätter

Grillad Salmalax

serveras med syrlig fänkål, gräslök från vårt eget växthus,
samt ansjovisbakad färskpotatis

145:-

Ärt- och grönkålscrème

Serveras med torkat bröd, rybsolja från Regnsjö, parmesan
samt bakade tomater från Järvsö
150:-

Skaldjurssoppa

Serveras med krutonger, hummerolja, örter och citron

155:-

Smörstekta kantareller

Serveras med Västerbottencrème, torkad potatis, och syrad gurka med krondill

160:-

Varmrätter

Zucchinirullad fylld med svamp, lök och bönor

Serveras med potatispuré, syrlig smörsås och puylinser.

245:-

Halstrad röding

Serveras med handskalade räkor, syrlig smörsås, och sauterad färsk vitkål med rökt sidfläsk

295:-

Kvällens fångst

Serveras med gräddkokta musslor, rostad rotselleri, syrad lök och hummerskum.

315:-

Helstekt oxfilé

serveras med potatisterrin, grönkål, äppelsky och morot.

310:-

Lågtempererad hjort

Serveras med palsternackspuré, tryffelsky, smörstekt svamp, och betor.

305:-

Dessertbuffé
Ostbricka med ädla ostar och tillbehör,
söta desserter som crème brûlée och pannacotta,
choklad i form av tryfflar, samt uppskuren frukt.
135:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.