À LA CARTE

Fredagar och lördagar mellan kl 18.00-20.30 serveras à la carte i vår restaurang.

Övriga kvällar serverar vi en fast 3-rätters meny.

À la carte

6/4-30/6

Förrätter

Nässelsoppa
serveras med vaktelägg, friterad rotselleri
samt picklad sparris
145:-

Konfiterad kyckling från Ockelbo
serveras med rostade hasselnötter,
palsternackspuré med palsternackor från Orbaden

samt vinägrett på rabarber och vårlök
135:-

Lättgravad regnbåge från Peter i Lottefors
serveras med syrlig gurka, kronärtskockspuré,
sesamfrön samt rostad citron
125:-

Tartar på hjort
serveras med finhackad lök, purjolöksaska,
enbärsmajonäs samt bärkapris
150:-

Varmrätter

Helstekt oxfilé från Tillmans i Bollnäs
serveras med tryffelsky, bräserad oxkind
samt rostad kålrot
315:-

Bakad fläsksida från Björks i Färila
serveras med rotselleripuré, vårprimörer samt
vår egna fläskkorv smaksatt med öl från Orbaden
280:-

Halstrad svensk fjällröding
serveras med färskpotatis, smörslungad spenat, råstekt hummer
samt smörsås smaksatt med granskott från Hälsingland
275:-

Smörbakad gös från Hjälmaren
serveras med potatisrulle smaksatt med dill och gräslök,
nykokta blåmusslor, morotspuré med morötter från Orbaden
samt champagneskum
305:-

Rostade vårprimörer
serveras med rotselleripuré, smörslungad spenat,
stekt HallåMi från Undersvik
samt smörsås smaksatt med granskott från Hälsingland
255:-

Dessertbuffé
Ostbricka med ädla ostar och tillbehör,
söta desserter som crème brûlée och pannacotta,
choklad i form av tryfflar, samt uppskuren frukt
135:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.