À LA CARTE

Fredagar och lördagar serverar vi à la carte 18-21.

Övriga kvällar är det en fast meny.

Förrätter

Grillade vårprimörer, serveras med citronemulsion, rostade pumpafrön samt picklad fänkål 115:-

Nässel- & ramslökssoppa med nässlor från Orbaden serveras med torkad potatis samt krasse 120:-

Stekt Hallåmi från Undersvik serveras med bondbönor, syrad gurka, rostade sesamfrön och örter 100:-

Äggcrème med ägg från Kinsta hönsgård smaksatt med tryffel, serveras med friterad rotselleri samt picklade rädisor 125:-

Till dessa rätter passar kvällens skaldjur 55:-

Varmrätter

Savojkålsrullad, fylld med sojabönor, spenat samt ramslök. Serveras med blomkålspuré, rostad morot samt syrlig smörsås 190:-

Till den här rätten passar kvällens smörbakade fisk 115:-

Fänkålstimbal serveras med palsternackspuré, friterad sjökorall, bräserad smålök samt portvinssky 185:-

Till den här rätten passar kvällens helstekta kött 135:-

Svampragu, smaksatt med västerbottensost och körvel. Serveras med rostad blomkål, potatisterrin, picklat äpple samt vinägrett på tomat och kapris 195:-

Till den här rätten passar kvällens helstekta kött 135:-

Lättrökt vit sparris, serveras med potatispuré, grillad gemsallad, semitorkade tomater samt skum på kronärtskocka 180:-

Till den här rätten passar kvällens smörbakade fisk 115:-

Dessertbuffé

GRUPPMENYER

Är ni ett sällskap på tio personer eller fler vill vi att ni väljer en gruppmeny.

Meny fisk:

Grillade vårprimörer till förrätt

Savoykålsrullad med kvällens smörbakade fisk

Dessertmeny

Meny kött:

Nässel- ramslökssoppa

Svampragu med kvällens helstekta kött

Dessertbuffé

 

För mer info kontakta oss.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.