À LA CARTE

Fredagar och lördagar serverar vi à la carte 18-21.

Övriga kvällar är det en fast meny.

A la carte meny 12/10-24/11

Förätter

Höstkantarellsoppa,

serveras med timjanskum, krutonger och örtolja 135:-

Halstrade skaldjur

Hummer och pilgrimsmussla, serveras med citronemulsion, picklade polkabetor, 

forellrom samt torkad kavring 155:-

Konfiterade betor

serveras med morotspuré, syrlig lök, chips på palsternacka samt 

honungsrostade valnötter 130:-

Rosa stekt ankbröst

serveras med svampcreme, kryddite på schalottenlök och persilja samt

syltade blåbär 140:-

Varmrätter

Halstrad gös

Serveras med blomkålspuré, kräftskum, syrliga rotfrukter, forellrom 

samt dillemulsion 275:-

Ugnsbakad hälleflundra

Serveras med potatispuré, smörsås smaksatt med fänkål, savojkål 

samt rostad kålrot 295:-

Helstekt oxfilé

Serveras med rostade rotfrukter, tryffelsky, brynt lök

samt pumpapuré 305:-

Lammrygg

Serveras med  fondantpotatis, sherrysky, brysselkål,

puré på trattkantareller samt tranbär 315:-

Saltbakade rotfrukter

serveras med pumpapuré sojabönor, brynt lök, picklad svamp

samt västerbottenost creme 265:-

 

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.