À la carte

Fyrarätters helgmeny januari och februari.

En rätt 295:-

Två rätter 465:-

Tre rätter 595:-

(vid köp av 3 rätter ingår även en trevlig lokal ostbricka)


Förrätt

Till förrätt har vi plockat ihop de godaste rätterna och gjort en trevlig buffé med bland annat små kanapéer, skaldjur, charkuterier samt en krämig soppa, och givetvis veganska alternativ.


Varmrätter fredagar

Smörpocherad rödtunga
Serveras med potatis- och blomkålspuré, skaldjurssås smaksatt med champagne, fänkålscrudité samt bakad sparris

Helstekt oxfilé
Serveras med fondantpotatis, äppelsky, bakade tomater samt picklad lök

Zucchinirullad
Serveras med citronemulsion, bakad tomat, fänkålscrudité samt örtfrästa puylinser


Varmrätter lördagar

Halstrad rödingfilé
Serveras med potatispuré, syrlig smörsås, sauterad savojkål samt picklad lök

Lågtempererad hjort
Serveras med portvinssky, bräserad lök, svartkål samt rostad morot

Smörbönsterrin
Serveras med syrlig smörsås, sauterad savojkål, bräserad lök samt rostad morot


Dessert

Dessertbuffé
Orbadens härliga dessertbuffé med bland annat crème brûlée, pannacotta, chokladtryfflar och färsk frukt.

Ostbricka
Orbadens ostbricka med lokala ostar och våra hemlagade marmelader.

(Reservation för ändringar)