À LA CARTE

Fredagar och lördagar serverar vi à la carte 18-21.

Övriga kvällar är det en fast meny.

Förrätter

Kalix löjrom 30g

potatis, rökt gräddfil, picklad lök

fänkålsdill.

Går att få vegansk med tångrom .

155:-

Skaldjursoppa

nybakt bröd, gravad pilgrimsmussla

sallad på örter och citron

145:-

Tartar på rödkål

picklat vinteräpple, crème på vattenkrasse

friterad svartkål, rosmarinemulsion

135:-

Variation på jordärtskocka

Tryffel, syrad morot, skum på grönkål samt

rostade senapsfrön

130:-

Varmrätter

Halstrad regnbåge från Lottefors

serveras med

potatispuré, smörsås med fänkål,

grönkål samt forellrom

265:-

Helstekt svensk oxfilé

krämig potatisterrin, tryffelsky,

bräserad kålrot samt picklad tomat

315:-

Långtidsbakad rotselleri

rostad blomkål, sojabönspuré,

sås på tomater och dragon samt halstrad kålrabbi

235:-

Sotade betor

potatispuré, puylinser med körvel och spenat

syrlig kål, samt lök consommé

240:-

Dessertbuffé

GRUPPMENYER

Är ni ett sällskap på tio personer eller fler vill vi att ni väljer en gruppmeny.

Gruppmeny 1

Förrätt

Skaldjursoppa

nybakt bröd, gravad pilgrimsmussla

sallad på örter och citron

Varmrätt

Helstekt svensk oxfilé

krämig potatisterrin, tryffelsky,

bräserad kålrot samt picklad tomat

Dessertbuffé

Gruppmeny 2

Förrätt

Tartar på rödkål

picklat vinteräpple, crème på vattenkrasse

friterad svartkål, rosmarinemulsion

Varmrätt

Halstrad regnbåge från Lottefors

serveras med

potatispuré, smörsås med fänkål,

grönkål samt forellrom

Dessertbuffé

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.