Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Välutbildade kockar, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en njutning. Menyn har ofta inslag av ortens specialiteter. Fokus ligger också på mycket grönt , det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt. Här har vi 2000 kvm egna ekologiska odlingar. Vällagad husmanskost är viktig men vi låter oss också gärna influeras av det internationella köket. Genomgående i vårt kök är att etik och miljö prioriteras, vegetarisk kost serveras dagligen. Vi köper MSC-märkt fisk samt i första hand svenskt kött från gårdar i närheten.

Tänk gärna på att förboka ditt bord på tel 0278-62 15 00.

Nu utökar vi vårt sortiment av champagne!

Vi fortsätter vårt samarbete med Taittinger champagne och Orbadens Dame de Honneur Carita Järvinen.

Två nya champagner finns nu i sortimentet:

Taittinger les Folies de la Marquetterie
En fruktigare och mer strukturerad champagne som är lagrad på ekfat i fem år. Passar utmärkt till kraftigare fiskrätter eller som en lyxig fördrink.

Taittinger Comtes de Champagne blanc de blancs 2006
Comtes de champagne är Taittingers prestige champagne, den tillverkas endast de år då skördarna är som bäst. Nu kan vi erbjuda årgång 2006 till er, med 100% chardonnay och en fatlagring på 5% är detta ett elegant vin med fräschör och trevliga frukttoner. Något speciellt att njuta av på fest eller jubileum.

Välkommen!