Helgmeny

Middagen serveras mellan kl. 18.00-21.00, sista sittningen 20.30.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

Just nu erbjuder vi dagligen en 5-rätters festmeny.

Meny fredagar

Förrätt
 
Grönkålssoppa
Med grönkål från Orbaden, smaksatt med Järvsöost, vitt vin och örter. Serveras med krutonger och rapsolja.
 
Varmrätter
 
Varmrökt regnbåge från Peter i Lottefors
Serveras med blomkålspuré, smörsås, samt rotfrukter från Orbaden.
 
Lågtempererat hjortinnanlår
Serveras med tryffelsky, svartkål från Orbaden, samt syrat äpple.
 
Dessert
 
Orbadens dessertbuffé
 
Ost
 
Lokal osttallrik med hemgjord marmelad och kex.

meny lördagar

Förrätt
 
Saltkokta betor från Orbaden
Serveras med parmesancreme, torkat bröd samt rybsolja.
 
Varmrätter
 
Inkokt röding
Serveras med mandelpotatis, emulsion på brynt smör samt friterad rotselleri.
 
Helstekt oxfilé från Tillmans i Bollnäs
Serveras med pumpapuré, purjolök samt rödvinssås smaksatt med nejlika.
 
Dessert
 
Orbadens dessertbuffé
 
Ost
 
Lokal osttallrik med hemgjord marmelad och kex.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.