Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Många är stamgästerna som talar om den speciella ”Orbadenkänslan”. Våra välutbildade kockar och vår hängivna personal, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en upplevelse och njutning.

Hos oss ligger fokus på ”härproducerat” – våra menyer kretsar kring vad vår egna 2000 kvm odling har att erbjuda för säsongen. Det vi inte odlar själva köper vi i största möjliga mån från lokala producenter. Fokus ligger också på mycket grönt, det ska vara gott och enkelt att äta nyttigt – men vi vill heller inte förneka någon möjligheten att frossa i hemlagad prinsesstårta eller kökets berömda Janssons frestelse.  

 

Välkommen!

Joel Eriksson
Restaurangchef

Ur vår unika DRINKMENY

peter stormare

björnklo & björntass

Blåbär har alltid legat mig varmt om hjärtat. De botar många åkommor och ger en söta kyssar när man äter dem färska i skogen… man blir alldeles blå om läpparna. Färska granskott är ren poesi under några få vårveckor här i Hälsingland. Hälsingecitroner kallar jag dem. De helar och läker inre och yttre åkommor.

Se våran

Sundowner

Orbaden Gin,
Loos talldricka & tonic

Ljusnans dalgång

Havana Club 3 años, citron, passionfruktsjuice & Grenadine

Skogens guld

Chateau de Beaulon Cognac, Loos hjortronsylt, citron & äggvita

Very Victoria

Havana Club 3 años, Victoria Prosecco, hallon, lime & mynta