Föredragshållare

Behöver ni en föredragshållare till er konferens?

Vi samarbetar med följande:

Carolina Klüft : Delar med sig av sina erfarenheter kring målsättningar och hur man skapar framgång. Carolina är känd för sin empatiska och etiska framtoning och tillhör våra mest folkkära idrottare

Metha Roberg : Genom både mångårig, och mångsidig, yrkeserfarenhet (och livserfarenhet), har jag möjlighet att erbjuda ett gediget utbud av olika former av psykoterapier, konsultationer, handledningar, behandlingsformer, föreläsningar, eller vad som kan tänkas vara aktuellt för enskilda personer eller grupper.

Linda Netsman: Föreläsningarna från passion och idé till koncept och varumärke och Storytelling.

Mikael Reijer: En av Sveriges fyra hetaste föreläsare 2018, med Mikaels 220 föreläsningar på ett år så sökte han till Talarforum talang och inte fick chansen där för att han var för kvalificerad. Mikael fick istället stå på scenen med Fredrik Reinfeldt, Janne Schaffer och Ola Skinnarmo på stora scenen den 21 februari 2018 under Kistamässan personal. Mikael pratar ledarskap, förändring, motivation och att må bra!

Mia Olsson: Att anlita en extern föreläsare kan vara precis det som behövs när man samlar sin personal för en upptakt av något slag. Någon som kommer in och som på något sätt berör aktuella ämnen! Mia arbetar i uppdrag mot olika former av organisationer och arbetsgrupper. Det handlar generellt om problem kring kommunikation.

För priser begär offert.