Inne

25-Karat

Nu en hel karat bättre!                                                

Varje lag får nöjet att lösa en uppgift medan de andra sitter kvar vid borden och satsar på utgången. Roliga och tokiga utmaningar väntar lagen i denna tävling. Här skrattar vi mycket gott tillsammans. Samarbete, glädje och framgång är nyckelorden. Mycket engagerande för både ”publik” och de som är aktiva med uppgiften. Nu trimmad utformning. Lagen väljer på vilken nivå de vill utmana sig. Tuffare satsning ger större belöning – om de lyckas! Champagne och choklad till det vinnande laget. 

Inomhusaktivitet som tar cirka 1,5 timme. Passar alla grupper på 10 till cirka 60 deltagare

Pris: 350 SEK/person exkl moms. Mängdrabatt vid större grupper.

Bensträckare

Lägg in en instruktörsledd bensträckare för att få ett effektivare möte med vakna medarbetare. 15-20 min uppiggande rörelser som avslutas med en kort fokusering/meditation. Inget ombyte krävs.

Pris: 300 SEK inkl. moms, 283 SEK exkl moms.

Jakob Trollkarl

Efter att ha jobbat åt Fritidsresor i underhållningens tjänst två år utomlands är Jakob tillbaks i Sverige och är redo att förtrolla besökarna i Orbaden. Han har trollat i tio år, underhållit ca 100 000 människor i vårt avlånga land med sin magi och har över 1 000 föreställningar i sin kappsäck.

En föreställning med Jakob innehåller humor, publikmedverkan, men även många tappade hakor. Ett annat väldigt populärt magiskt inslag är mingeltrolleri under middagen. Då får man uppleva magi på riktigt nära håll, det omöjliga händer mitt framför näsan.

En dag fylld av konferenser och möten kan få huvudet att bli proppfullt och man blir lätt trött. Att då bara fly vardagen och tänka på något annat en liten stund kan vara väldigt skönt. Vad passar inte bättre då än att se en trollkarl, ett litet framträdande och bara fångas i magins värld och skjuta allt annat åt sidan?
Vill man ha ett magiskt framträdande till middagen på kvällen, eller en show som ett avbrott i konferensen, det bestämmer man själv. Jakob och personalen på Orbaden skräddarsyr framträdandena efter önskemål.

Det skall vara roligt att åka på konferens!

Priser:

Show (40 min): 5000:- + moms

Mingeltrolleri: 2500:- + moms/timmen, 2 timmar: 4000:- + moms

Paketpris show + en timmes mingeltrolleri: 6000:- + moms

Paketpris, föreställning och mingelmagi: 4200 SEK exkl moms.

Lustfyllt avbrott i konferensen

Musikinjektion med Maria. En interaktiv musikstund med röst och samspelsgympa. Träna lyhördhet och förmåga till lagarbete med många skratt.

Lämpligt för 10 – 60 personer, ca 20 – 30 minuter

Pris: 900 SEK exkl moms

Musiktävlingen

En rolig lagtävling i musikens värld uppdelad i fyra grenar. Ni får skapa skön sång, minnas eller gissa svaren på frågor om artister och låtar. Ja till och med uppträda och sjunga i jakten på segern. Allt sker med frivillighet, så att alla har roligt i denna aktivitet. Champagne och choklad till vinnarna!

Inomhusaktivitet som tar cirka 1,5 timme. För grupper på 10 – 40 deltagare.

Pris: 350 SEK/person exkl moms.

Sånger Ni glömt att Ni minns!

Lättsam interaktiv musikunderhållning med kvartetten Tur o Ton

Sång, ukulele, basfiol, dragspel och gitarr. Gärna akustiskt. Kvartetten kommer för att underhålla er på ett lite oväntat och roligt sätt. Inne eller ute bestämmer Ni.

Lämpligt för 10 – 100 personer, ca 45 minuter

Pris: 4000 SEK exkl moms

Vad säger barnen?

Våra kära barn i TV försöker tala om vad de tänker på, men de tänker ju lite annorlunda… så vad beskriver de? Klurig och roligt där en snabb gissning belönas, men ibland kan det vara bättre att vänta på att ett barn till berättar. Lagtävling där fantasi och förnuft behöver kombineras. Här gäller det att samarbeta väl mellan skratten. Barnens ”gåtor” varvas med annat grupparbete i högt tempo. Champagne och choklad till vinnarna!

En lättsam och festlig inomhusaktivitet på 1,5 timme för 10 till 30 deltagare.

Pris 350 SEK/person exkl moms.