Konferens

Att förlägga en konferens till Orbaden är att bjuda deltagarna på en upplevelse. Med den hälsingska naturen närvarande fylls du av energi och ro. Utanför konferenslokalen har du promenadstråk, strand, skidspår med mera.

Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler. Några lite mindre och andra större. Den största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning. Alla lokaler har tillgång till bredband utan kostnad, de flesta lokalerna har pc-kanon. Tala med bokningspersonalen när du bokar din konferens.

Vi skräddarsyr efter företagets behov och hjälper dig att formge dina sammankomster så att du kan förverkliga uppsatta mål. Ibland är aktiviteterna överflödiga, miljön räcker som terapi, men planera gärna in en stund före middagen på spa och låt dina medarbetare få prova en behandling eller lite bad. Glöm inte att informera alla om möjligheten till att boka en massage, ansiktsbehandling eller inpackning när det finns nära till hands – och packa badkläderna!

De flesta dagar har vi ett aktivitetspass som går att föranmäla sig till. Vi hjälper dig annars att förboka någon teambuildingaktivitet, en vikingarodd, ett yogapass med Malin Berghagen eller lite tuffare boxpass eller Afro power dance till dunkande trummor på stranden. Fråga oss om fler förslag.

Annars slår du dig ner med något gott i glaset och unnar dig en stund av vila och mindfullness och skådar ut över bergen och älven. Njut av stunden eller som vi säjer här i Hälsingland “tomglo” lite. Välkommen till en upplevelsekonferens för kropp och själ.