Skrivarhelg med Tara 9-11 november

 Utveckla din inre författare med Tara!

9-11 november

Går det att börja skriva mitt i livet? – Självklart, det är aldrig för sent!
När Tara ordnar skrivkurs tar dom med författare som förverkligat sina skrivdrömmar. De är alla skickliga på att berätta om hantverket bakom sina böcker och hur man ”snickrar” en bra intrig.

Med oss denna gång har vi återigen den underbara och inspirerande Anna Jansson. Hon började själv sin karriär som författare efter fyrtioårsåldern och hennes berättelse är verkligen inspirerande. Många känner till hennes böcker om Maria Wern, men Anna har många strängar på sin lyra som vi får höra mer om i november. Dessutom följer Moa Herngren med och förgyller vår helg. Moa är både journalist och författare och många känner till henne från Bonusfamiljen. När man sen trodde att vi inte kunde komma med ytterligare underbara författare kryddar vi helgen med Sofie Sarenbrant. Många av er har säkert läst den populära boken Vecka 36 eller Vila i frid som håller en på vakt genom hela boken. Ytterligare en författare har tillkommit, ingen mindre än Anders de la Motte, känd för Geim böckerna.

Under Taras skrivhelg varvar vi teori med praktik för att ge dig en tryggare grund att stå på. Denna helg kan bli startskottet för dig eller kanske den saknade länken för att bli klar med din bok. Tillsammans avnjuter vi goda middagar i härlig miljö med flera nya vänner. Mellan workshops, mingel och mat finns chans att njuta en stund i Orbadens pool- och relaxavdelning eller ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Tara har tidigare genomfört fem skrivhelger och det har varit helger fyllda av kunskap, gemenskap och skratt. Samtalen kring karaktärer och deckarintriger har pågått långt in på natten. Inspirationen har varit så stark att det hamrats på förstakapitel långt in på morgonkvisten. Dessutom vi vet att några av våra deltagare förverkligat drömmen om att ge ut en bok – Magiskt!
Detta vill vi nu dela även med dig!

Årets skrivarhelg äger rum på Orbaden Spa & Resort.

För att boka denna helg vänligen se nedan (extern bokningssida):

Utveckla din inre författare med tara!9-11 november 2018