Skogsbad och spa 2d

I dessa oroliga tider behöver vi återgå till naturen och tänka på vår hälsa och välbefinnande. Shinrin-Yoku (森林浴) är en japansk term som betyder att ”ta in skogsatmosfären med alla sinnen” eller bokstavligen att ”skogsbada”.

Studier har kunnat påvisa nivåer av minskad stress, ett stärkt immunförsvar, sänkt blodtryck, en förbättrad kognitiv funktion och minskade nivåer av ångest och depression,Hos oss hittar du skogen, vattnet och lugnet. I Ljusnans dalgång mitt i Hälsingland, långt bort från stress. Redan i slutet av 20-talet reste man långt för att ta sig till Orbaden och bada i älven Ljusnans klara vatten och andas den friska luften.

Salus per aqua – Hälsa/läkning genom vatten får du här och nu inte enbart från älven utan också från hotellets inomhuspool, utomhuspool, mineralbad samt bad i vår utomhusjacuzzi.

Vi erbjuder ett paket där just du kan få njuta av den stärkande kraften av naturen.

Njut av vårt spa, skogsbada på Åsberget och ät god mat i vår restaurang eller på rummet i form av roomservice* Självklart med inslag av lyx och flärd på Hälsingevis

2 dagars paket.

Logi 2 nätter, frukostbuffé båda dagarna, en lunch i matsäck eller buffé, en fikakorg, två 3-rättersmiddagar samt 1 glas champagne.

Pris 3480:-/person i dubbelrum/lägenhet

* extra avgift tillkommer för roomservice

Enkelrumstillägg 300:- per natt

Bokas via telefon eller mail