Retreat med Bergsvandring och Spa

Dra dig tillbaka till naturen för en vistelse av enkel stillhet i Lofthuset, det första av Bergalivs retreathus, på en bergssluttning högt ovan trädtopparna vid Ljusnans dalgång. Kombinera med ett dygn på Orbaden Spa & Resort.

Ankomst till Orbaden med incheckning vid den tidpunkt under dagen som passar dig bäst. Bergsvandring för ankomst till Lofthuset klockan 15:00 eller därefter. Resten av dagen tillbringar du på berget i sällskap med naturen, fågelsången och den milsvida utsikten över en av Sveriges vackraste landskapsbilder. I huset finns värme, ljus och kallt källvatten. Sov på sköna futonmadrasser som bäddas med linnelakan på en matta av ull och sisal ( max 2 personer).

På morgonen äts en härlig frukost i rummet eller under takåsen på loftet. Du disponerar huset till klockan 13:00. Under förmiddagen eller vid lunchtid vandrar ni tillbaka till hotellet där ni har tillträde till spaavdelningen hela dagen. Incheckning till mysigt hotellrum från klockan 15:00, en  3-rättersmiddag, övernattning, frukostbuffé samt tillgång till pool, bastu och mineralsaltbad ingår.

Pris: 3 775 SEK/person

Enkelrumstillägg 300 kr/natt

I paketet ingår: Bo två nätter, första natten i Bergalivs Lofthus och andra natten på hotellet, en trerätters middag och två frukostar. Tillgång till spaavdelningen ingår dag två när ni checkar in på Orbaden.

För dig som vill njuta av stillheten och utsikten ett extra dygn: Boka en extra natt i Lofthuset för 1495:-, frukost ingår. I detta fall bor ni dag 1 och 2 i Lofthuset samt dag 3 på Orbaden Spa & Resort

 

OBS, detta paket går ej att boka på hemsidan. Vänligen kontakta oss via telefon eller mail.

Tillval: (bokas senast ett dygn i förväg):
Orbadens tapastallrik (packas i ryggsäck som du bär med dig till Lofthuset): 250 SEK/person
Dryck (finns i kylen vid din ankomst):
Öl Organic Smash Orbaden Riviera Pilsner. Flaska 33 cl: 60 SEK.
Mousserande vin, Crémant d´Alsace Chardonnay, vitt torrt. Flaska 37,5 cl: 215 SEK.