Lunch

Vecka 8

Pris:
Vardag 160 SEK.
Helg 230 SEK.

Serverad lunch vardagar måndag till fredag 12.00-14.00.
Helgbuffé lördag och söndag 12.00-15.00.

Måndag

Oxfilégryta med rödvin och skogschampinjoner samt kokt potatis

Zucchinilasagne

Tisdag

Fiskgratäng med räkor, dill, citron samt kokt potatis

Veganska bön- och linsbiffar med rostade rotsaker och dragoncreme

onsdag

Kycklingfilé med mozzarella och tomat samt bulgursallad

Indisk böngryta med sötpotatis

Torsdag

Halstrad lax med dillstuvad potatis, citron och brynt smör

Rostade betor med chevrécreme, valnötter och rypsolja. Serveras med risotto

Fredag

Fläskschnitzel med klassiska tillbehör, rödvinssås och stekt potatis

Pocherad sej med skaldjurssås , kräftstjärtar och kokt potatis

lördag

Stekt gös med gräslöksås, citron och kokt potatis.

Entrecote med persilje – och vitlökssmör och rostad potatis

Helgens vegetariska.

söndag

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatismos

Smörpocherad torskrygg med dill, citron och pepparrot samt kokt potatis

Helgens vegetariska.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.