Lunch

Vecka 20

Pris:
Vardag 160 SEK.
Helg 230 SEK.

Lunch vardagar måndag till fredag 12.00-14.00.
Helgbuffé lördag och söndag 12.00-15.00.

Måndag

Vegetarisk lasagne med svamp och västerbottenost. 

Fläskschnitzel med paprikasås och stekt potatis.

Tisdag

Fisk- och skaldjursgryta med aioli, ångade grönsaker och potatis.

Vegetariska sojafärsbiffar med vitlökscréme och rostade rotsaker.

onsdag

Vegetarisk Quorngryta med soltorkade tomater och dragon. Serveras med ris

Kalops med rödbetor och kokt potatis.

Torsdag

Halstrad gösfilé med gräslökssås, citron och potatis.

Rödbetsrisotto med stekt halloumi och rostade grönsaker.

 

Fredag

Sojafärslimpa med champinjoner, gräddsås, ättiksgurka och potatis.

Pannbiff med gräddsås, rårörda lingon och potatis.

lördag

Kummel med riven pepparot och räkor, serveras med brynt smör och kokt potatis.

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås.

Helgens vegetariska.

söndag

Ostgratinerad lax med citronsås, grönsaker och kokt potatis.

Sjömansbiff smaksatt med  svagdricka och timjan.

Helgens vegetariska.

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Välkommen!

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Tränings- och inspirationshelger med Joachim och Fi

MIDSOMMAR 2021

Champagneprovning

Kombinera en unik champagneprovning med representanter från huset Taittanger, med övernattning, 4-rätters middag och spa