Middag

Middagen serveras mellan kl. 17.00-20.30, sista sittningen 19.00.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

Fredagar och lördagar serveras en mindre a la carté
och vardagar en fast 4-rätters middag.

A la Carté för februari och mars

förrätter

Jordärtskockssoppa
Serveras med örtolja samt torkad potatis
*
Tatar på rödbetor
Serveras med emulsion på citrus, friterad grönkål
torkad äggula, finhackad silverlök samt tångkaviar

Tillval skaldjur 65,-

varmrätter

Långtidsbakad kålrot
Serveras med potatis- och västerbottenkaka, svamp saute
samt rostad vitlökssky
*
Fänkål- och linstimbal
Confiterad morotspuré, råstekt potatis, smörsås med körvel
samt gravad kålrabbi
Tillval: välj ditt protein kött (tillägg 105,-) eller fisk (tillägg 95,-)

Kvällens klassiker
Fråga gärna personalen vilken klassiker som serveras för kvällen

Ost

Lokalosttallrik
med Orbadens marmelad samt knäcke från Janssons bröd

dessert

Orbadens dessertbuffé
Ett urval av kökets bästa desserter och frukt

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.