Middag

Middagen serveras mellan kl. 17.00-20.00, sista sittningen 18:30.
Ring för bordsbokning 0278-62 15 00.

Fredagar och lördagar serveras en mindre à la carte
och vardagar en fast 3-rätters middag.

A la Carte för maj och juni

förrätter

Nässelsoppa med nässlor från Orbaden, krämigt vaktelägg från Järvsö samt surdegskrutonger från Janssons bröd i Ljusdal
*
Saltkokt vitsparris, brynt smör emulsion, ramslöksolja, picklad kålrabbi samt torkad rödbeta

Tillval, varmrökt röding från Peter i Lottefors 45,-

varmrätt fredag

Spetskålsknyte fyllt med smörbönor, vårlök, chili samt örter. Svampragu, mandelpotatispuré samt äppelsky
Tillval:Lågtempurerad oxfilé från Tillmans i Bollnäs eller halstrad regnbåge från Bröderna Olsson i Lottefors 125:-

 

Varmrätt lördag

Lättrökta betor, potatisterrin, krämig sås på kronärtskocka, grillad gemsallad samt syltade små tomater.
Tillval:Lågtempurerad oxfilé från Tillmans i Bollnäs eller halstrad regnbåge från Bröderna Olsson i Lottefors 125:-

dessert

Orbadens dessertbuffé
Ett urval av kökets bästa desserter, frukt och ost

Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror,
kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn.

Karl-Oskar Nebes

kökschef, med personal

Dela gärna:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Restaurang

Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser.

JUST NU

Tränings- och inspirationshelger med Joachim och Fi

MIDSOMMAR 2021

Champagneprovning

Kombinera en unik champagneprovning med representanter från huset Taittanger, med övernattning, 4-rätters middag och spa