Jul och nyårsmys

Den 25 November smygstartar vi julfirandet på Orbaden Spa & Resort. Vi gör anläggningen lite extra mysig med granar och pynt. Från och med detta datum serverar vi även julbord varje kväll. Alla våra paket kan bokas som vanlig med julbordet inkluderat som kvällens middag. Mer information om våra olika paket hittar du nedan.
Givetvis går det bra att även bara boka plats på julbordet, det gör ni på telefonnummer 0278-621500.
Priset för årets julbord är 595:-/p fredag och lördag, övriga dagar 545:-/p

Under nyårshelgen har vi två trevliga paket att välja mellan. I båda paketen ingår vår sylvestersupe med fördrink, amusse 5-rätters middag, dans, nyårstal, nyårsskål och vickning. Ingår gör även vår stora brunchbuffé på nyårsdagen.
Läs mer om paketen nedan.

Under Jullovet gör vi det lite extra trevligt för barnen med eftermiddagsfika och aktiviteter. 

Kontakta gärna vår reception på 0278-621500, eller mail: info@orbaden.se för att ta del av våra rabatter för tre och fyra dagars paket.

Willkommen!

Kristian Nebes
Hoteldirektor

JUST NU

Jul och nyår

 

Glöm inte att använda din friskvårdspeng

Nu börjar vi närma oss årets slut och det är hög tid att använda upp ditt friskvårdsbidrag. Det flesta företag tillåter spabehandlingar som friskvård. Fråga oss gärna om du behöver hjälp.

Vi är anslutna till Epassi.

Peter Stormare hoppar in i köket

När Peter fick höra att vi behöver anställa en till kock så erbjöd han sig att hjälpa till. Men det är nog bättre att Peter filmar och att vi fortsätter med rekryteringen.