Priser och erbjudanden

LPG

28. LPG/ENDERMOLOGIE® – KROPP

Cellu M6® erbjuder unik och patenterad teknologi för att forma och skapa ett väl-befinnande för hela kroppen. Endermologie® är en väl dokumenterad metod för att reducera celluliter, skulptera kroppen, lyfta, ge ökad cirkulation samt slätare och spän-stigare hud. Miljontals Endermologie®-behandlingar har utförts världen över.

29. LPG/COSMÉCANIQUE® – ANSIKTE

Cosmécanique® är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och behandlar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut linjer och tar fram ansiktets kon-turer.

 

PROVA PÅ ANSIKTSBEHANDLING

Pris 40 minuter (ord pris 600 SEK) ………………………………………………………….. 560 SEK

GULDKUND PÅ KROPP, ALTERNATIVT ANSIKTE

14 kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under sju veckor.

Paketpris (ord pris 8400 SEK) ………………………………………………………………… 6580 SEK

SILVERKUND PÅ KROPP ALTERNATIVT ANSIKTE

Sju kropp-/ansiktsbehandlingar à 40 min. Första besöket inleds med en konsultation med kroppsanalys. I priset ingår också den kroppsstrumpa som du har på dig under samtliga behandlingar. Rekommendationen är att göra två behandlingar/vecka under fyra veckor.

Paketpris (ord pris 4200 SEK) ………………………………………………………………… 3500 SEK