DAGSPA

SKÖNA VARDAG – Nu ingår en 50 minuters spabehandling

Kom till oss och njut av en dag på Orbaden Spa & Resort med vårt populära Sköna Vardagspaket.
Du får tillgång till vår spaavdelning med pooler, bastu, samt mineralsaltpool. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat.

Detta ingår i paketet: Valfri 50 minuters spabehandling och en härlig lunchbuffé. Du får låna handduk, badrock och tofflor. Det går att välja mellan alla behandlingar i vår meny. Önskas det att uppgradera er behandling till en 80 minuters blir ett tillägg på 300 SEK.

Vill ni läsa om de olika behandlingarna hittar ni beskrivningar i vår behandlingsmeny.

Paketet går att boka måndag – fredag.

Vår spaavdelning är öppen måndagar 13:00- 21:00, tisdag-fredag 09:00-21:00.

Pris: 1350 SEK/person.

AFTER WORK

Samla kollegorna eller vännerna & gör något nytt tillsammans! Upplev vår nya basturitual Afguss som utförs tillsammans med en terapeut steg för steg. Ritualen är ett nytt sätt att bada bastu på med härligt väldoftande produkter. Ritualen tar ungefär 50 minuter att utföra och du får en Fussbalm från Kerstin Florian att ta med dig för hemmabruk.  Du får låna handduk, badrock, tofflor och bada fritt i vår spaavdelning.

Som avslutning njuter ni tillsammans av en av våra tre tilltuggsbrickor. Välj mellan chark-, ost- eller dessertbricka och meddela oss vilken ni önskar vid bokning. Dryck beställs separat på plats.

Detta ingår i paketet: Spaentré med en gemensam basturitual tillsammans med en spaterapeut samt en tilltuggsbricka. Du får låna handduk, badrock och tofflor under din vistelse.

Paketet går att boka måndag – fredag

Vår spaavdelning är öppen tisdag-fredag 09:00-21:00.

Pris: 1100 SEK/person.

LYXDAG

En heldag med med lyx för kropp & själ. Varva behandlingar med en stärkande promenad på stranden eller med en tur till vårt närmaste berg, Åsberget. Flyt i vår 35-gradiga mineralsaltpool som är givande för både din in- och utsida.  Du får tillgång till spaavdelningen med utomhuspooler, bastu, mineralsaltbad. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor.

Detta ingår i paketet: Kaffe/te med smörgås, lunchbuffé, spamassage på 50 minuter samt en valfri inpackning. Inpackningar du kan välja: Moor mud, Aroma, Spirulina eller Aloe vera.

Paketet går att boka måndag – fredag.

Vår spaavdelning är öppen måndagar 13:00- 21:00, tisdag-fredag 09:00-21:00, söndagar 09:00-15:00.

Pris: 2495 SEK/person.

FREDAGSMYS

Ta tillfället i akt att lämna hemmet för en kväll och tillbringa fredagen här med varandra. I vårt fredagsmys-erbjudande ger vi dig en 25 minuters spabehandling och tillgång till vår spaavdelning med pool, bastu,  vår mineralsaltpool samt våra utomhuspooler: bubbelpool och stilla bad med utsikt över älven. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor. Kvällen avslutas med en 3-rätters middag.

De behandlingar du kan välja mellan är massage, ansiktskur eller kroppspeeling. Är ni två personer kan ni också välja en fotkur de lux duo. Vill ni läsa om de olika behandlingarna hittar ni beskrivningar i vår behandlingsmeny.

Detta ingår i paketet: Spaentré, 25 minuters massage samt en 3-rättersmiddag.

Paketet går att boka fredagar.

Vår spaavdelning är öppen fredag 09:00-21:00.

Pris: 1 225 SEK/person.

SKÖNA SÖNDAG – Nu ingår en 50 minuters spabehandling och badritual

Kom till oss och njut av en skön söndag. Du får tillgång till vår spaavdelning med pool, bastu samt mineralsaltspool. Här finns frukt och smaksatt vatten framdukat och du får låna handduk, badrock och tofflor. Badritualen gör att ni får ut det mesta utav våra olika pooler & bastu.

Detta ingår i paketet: Valfri 50 minuters spabehandling, vår badritual med necessär innehållande produkter samt instruktioner från Kerstin Florian och en stor lunchbuffé med dessert. Det går att välja mellan alla behandlingar i vår meny. Önskas det att uppgradera er behandling till en 80 minuters blir ett tillägg på 300 SEK.

Paketet går att boka söndagar.

Vår spaavdelning är öppen söndagar 09:00-15:00.

Pris: 1595 SEK/person.

TOPP TILL TÅ, 3 TIM

En kur som börjar med en kroppspeeling och ett avstressande kurbad, följt av en härlig moor mudinpackning som är djuprengörande och fuktighetsgivande. Därefter följer en helkroppsmassage med aromaolja. Slutligen får du en fotkur med fotbad, fotpeeling, fotmassage inklusive hand och skalpmassage. Under tiden serveras du en kopp örtte.

Pris 2795 SEK/person.