Lunch

Serveras måndag-fredag 12-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

 

Lunchmeny vecka 47

Måndag – meatfree monday!

Vegetarisk grönsakswok med äggnudlar och halloumi. Serveras med chilicrème

Skaldjursgratinerad fisk serveras med gröna ärtor och kokt potatis

Tisdag

Ångad torsk med ägg & persiljesås samt kokt potatis

Pulled pork serveras med vitlökskräm, picklad rödlök och stekt potatis

Onsdag

Krämig laxlasagne med bladspenat

Kycklingfilé med grönsaksbulgur och rostad vitlökscrème

Torsdag

Fiskgryta med vitt vin och fänkål serveras med kokt potatis

Kotlett från Tillmans i Bollnäs serveras med rostade rotsaker och äppelsås

Fredag

Smörbakad sejfilé med gräddig tomatsås, örter och kokt potatis

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs serveras med rödvinsås och lagerbladsrostad potatis

Lördag

Bouillabaisse med blåmusslor och räkor serveras med aioli och kokt potatis

Fläskfilé från Tillmans i Bollnäs serveras med champinjonsås och örtstekt potatis

Söndag

Orbadens varmrökta lax med romsås, dill och citron samt kokt potatis

Nötrulader med rökt sidfläsk serveras med gräddsås, vinbärsgelé och kokt potatis

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)