Lunch

Serveras måndag-fredag 12-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 8

Måndag – meatfree monday!

 

Tisdag

Ångad torskfilé med citronsås, gröna ärtor och kokt potatis

Helstekt kotlett från Tillmans i Bollnäs serveras med champinjon- & pepparsås samt stekt potatis

 

Onsdag

Smörbakad sej serveras med hummersås, räkor och dill samt kokt potatis

Biffgryta med tomat, vitlök och örter

 

Torsdag

Fiskgryta med kokosmjölk, lime och röd curry serveras med kokt potatis

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

 

Fredag

Ugnsbakad fisk med soltorkad tomat, purjolök och skirat smör samt kokt potatis

Kycklingfilé serveras med mango- & currycrème, ris och sauterade grönsaker

 

Lördag

Västerbottensostbakad lax med gräddkokt bladspenat serveras med kokt potatis

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs serveras med potatisgratäng och rödvinssås

 

Söndag

Dagens fångst serveras med champagnesås, blåmusslor och räkor samt kokt potatis

Boeuf bourguignon med sidfläsk och kantareller serveras med potatispuré

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)