Lunch

Serveras måndag-fredag 12-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

OBS! Restaurangen är stängd 23/12 -26/12.

 

Lunchmeny vecka 50

Måndag – meatfree monday!

Halloumi serveras med rostade grönsaker

Stekt gösfilé med gräddkokt grönkål och kokt potatis

Tisdag

Ångad torsk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis

Örtmarinerad kalkon med dragonsås och stekt potatis

Onsdag

Pestobakad sejfilé serveras med potatisstomp

Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och saltgurka samt kokt potatis

Torsdag

Fiskgryta med tomat och fänkål samt aïoli och kokt potatis

Kotlettrad från Tillmans i Bollnäs serveras med stekt potatis och svampsås

Fredag

Smörbakad fisk med hummersås, räkor och dill serveras med kokt potatis

Bräserad kycklingfilé med äppelcidersås och ris

Lördag

Dagens fångst serveras med blåmusselsås och sockerärtor samt kokt potatis

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs med vitlökssmör och sauterade Haricots verts

Söndag

Julbord – BOKA BORD PÅ TELEFON 0278-62 15 00

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)