Lunch

Lunch serveras: måndag – fredag 12.00 – 14.00 och lördag – söndag 12.00 – 15.00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.

Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris: Vardagar 150 SEK lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunch vecka 8

Söndag

Dagens fångst serveras med champagnesås och kokt potatis

Vildsvinsstek med gräddig örtsås och rostade rotsaker

Lunch vecka 9

Måndag – meatfree monday!

Vegetarisk grönsakswok med äggnudlar

Fisk- & skaldjursragu serveras med kokt potatis

Tisdag

Smörbakad sejfilé med basilikasås och kokt potatis

Lasagne på nötfärs från Hälsingestintan med krämig ostsås och tomat

Onsdag

Lättrimmad torsk med räksås och potatispuré

Kalops serveras med inlagda betor och kokt potatis

Torsdag

Fiskgryta smaksatt med fänkål och vitt vin serveras med pressad potatis

Fläskschnitzel med kapris, citron och skysås samt stekt potatis

Fredag

Fiskgratäng med bladspenat och hummersås serveras med kokt potatis

Marinerad kycklingfilé med grönsaksbulgur och örtsås

Lördag

Dagens fångst serveras med blåmusslor, vitvinssås samt sockerärtor och kokt potatis

Vinkokt rostbiff med potatisgratäng och Madeirasås

Söndag

Ugnsbakad lax med äppel- & myntatzatziki samt kokt potatis

Lammfärsbiffar serveras med timjanrostade rotsaker och getostkräm

 

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)