Lunch

Serveras måndag-fredag 11:30-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunchmeny vecka 21

Tisdag 

Smörbakad vitling med soltorkad tomat, brynt smör och örter serveras med poatispuré

Biffgryta med tomat och portabellosvamp serveras med ris

Onsdag

Fiskgryta med räkor och gräslök serveras med kokt potatis

Schnitzel med ansjovissmör, kapris och citron samt stekt potatis

Torsdag

Ångad torsk med hummersås, citron och dill serveras med kokt potatis

Kycklingfilé med ris, rostade grönsaker och kryddig paprikasås

Fredag

Fisk- & skaldjursgryta serveras med kokt potatis

Helstekt kotlett från Tillmans i Bollnäs med rostad potatis och pepparsås

Lördag

Dagens fångst serveras med citronsås, sockerärtor och kokt färskpotatis

Fläskfilé från Tillmans i Bollnäs serveras med ljummen färskpotatissallad och fetaostcrème

Söndag

Orbadens varmrökta lax med ramslökscrème och kokt färskpotatis

Nötstek serveras med rödvinssås och örtrostad potatis

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)