Lunch

Lunch serveras: måndag – fredag 12:00 – 14:00

lördag – söndag 12:00 – 15:00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.

Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris: Vardagar 150 SEK lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

Lunch vecka 12

Måndag – meatfree monday!

Spenat- & ricottafylld cannelloni

Fiskgryta med fänkål serveras med kokt potatis

Tisdag

Fisk i kokosmjölk med röd curry serveras med ris

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äpple och kokt potatis

Onsdag

Citronbakad lax med romsås och kokt potatis

Viltskavsgryta med enbär och timjan serveras med vinbärsgelé och kokt potatis

Torsdag

Pocherad fisk med ägg- & persiljesås samt kokt potatis

Bräserad kycklingfilé med rostade rotsaker och dragonsky

Fredag

Skaldjursgratinerad fisk serveras med kokt potatis

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Lördag

Stekt gösfilé serveras med gräslökscrème och kokt potatis

Helstekt ryggbiff med bakad potatis, smörslungade haricots verts och rödvinssås

Söndag

Dagens fångst serveras med champagnesås, blåmusslor och sockerärter

Rosastekt ankbröst med örtstekt potatis och apelsinsås

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)