Lunch

Lunch serveras:
måndag – fredag 12:00 – 14:00
lördag – söndag 12:00 – 15:00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.

Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunch vecka 25

Söndag

Dagens fångst serveras med skaldjursröra, citron och kokt potatis

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs med rostad potatis och pepparsås

 

Lunch vecka 26

Måndag – meatfree monday!

Kryddig kikärtsgryta med kokosmjölk och röd curry serveras med ris

Skaldjursgratinerad fisk serveras med kokt potatis

Tisdag

Pestobakad sejfilé serveras med potatispuré

Filégryta med champinjoner och kokt potatis

Onsdag

Spättaroulader med vinsås, citron och koktpotatis

Köttfärslimpa med soltorkade tomater och fetaost, serveras med örtsky och kokt potatis

Torsdag

Krämig laxlasagne med bladspenat

Helstekt biff från Tillmans i Bollnäs med rostad potatis och pepparsås

Fredag

Ångad torsk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis

Bräserad kycklingfilé med ljummen bulgursallad och örtcréme

Lördag

Västerbottensostgratinerad lax med stenbitsrom och dill serveras med kokt potatis

Helstekt fläskfilé från Tillmans i Bollnäs serveras med champinjonsås och stekt potatis

Söndag

Dagens fångst serveras med pepparrotsaïoli och ljummen färskpotatissllad

Wallenbergare med skirat smör, lingon, gröna ärtor och potatispuré

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)