Lunch

Serveras måndag-fredag 12-14 samt lördag-söndag 12-15.

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.
Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris:
Vardagar 150 SEK
Lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

Lunchmeny vecka 33

Måndag – meatfree monday!

Vegetarisk böngryta med kokosmjölk, curry och paprika

Smörbakad torsk med citronsås serveras med kokt potatis och gröna ärtor

Tisdag

Spättafilé serveras med vitvinssås, räkor och kokt potatis

Långtidsbakad fläsksida med gräddig tomatsås och rostad potatis

Onsdag

Pocherad sej med ägg- & persiljesås samt kokt potatis

Kycklingfilé serveras med ört- & vitlökscrème och bulgursallad

Torsdag

Ugnsbakad lax med kapris- & senapscrème samt kokt potatis

Nötstek serveras med gräddig skysås, vinbärsgelé och kokt potatis

Fredag

Fisk- & skaldjursgryta med tomat och fänkål samt kokt potatis

Kotlett från Tillmans i Bollnäs med potatisgratäng

Lördag

Dagens fångst serveras med saffranssås, sockerärtor och kokt potatis

Ryggbiff och ljummen potatissallad med fetaost och oliver samt skysås

Söndag

Rödtunga med hummersås, kräftor och dill serveras med kokt potatis

Rosastekt ankbröst med björnbärssky och rostade rotsaker

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)