Lunch

Lunch serveras: måndag – fredag 12:00 – 14:00

lördag – söndag 12:00 – 15:00

Två varmrätter, varma grönsaker, en stor sill- och salladsbuffé, hembakt bröd, mineralvatten/lättöl/läsk samt kaffe och liten kaka. På helgen ingår även dessert.

Meddela oss i förväg om du har någon allergi eller vill ha specialmat, så ordnar vi det. Boka bord på telefon 0278-62 15 00

Pris: Vardagar 150 SEK lördagar, söndagar och helgdagar 230 SEK

 

 

Lunch vecka 17

Torsdag

Smörbakad fisk med citronsås, gröna ärtor och kokt potatis

Kyckling i kokosmjölk med röd curry, vitlök och koriander serveras med ris

Fredag

Saffransdoftande fiskgryta serveras med aïoli och kokt potatis

Köttfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon och stekt potatis

Lördag

Dagens fångst serveras med gräslökssås, räkor samt kokt potatis

Biff Rydberg med Dijonsenapskräm och syrad gurka

Söndag

Orbadens rökta lax med romsås och kokt potatis

Helstekt fläskfilé från Tillmans i Bollnäs serveras med ädelostsås och bakad potatis

 

Lunch vecka 18

Måndag – helglunch

Smörbakad torskrygg med ramslöksås och kokt potatis

Helstekt Entrecôte från Tillmans i Bollnäs serveras med portvinssås och örtstekt potatis

Tisdag

Stekt makrill med gräddkokt bladspenat serveras med kokt potatis

Lasagne på nötfärs från Tillmans i Bollnäs med tomat och krämig ostsås

Onsdag

Fisk- & skaldjursgryta serveras med kokt potatis

Bräserad kycklinglårfilé med rostade grönsaker, oliver och fetaost

Torsdag

Ångad torsk med pepparrotskräm, citron och kokt potatis

Kotlett från Tillmans i Bollnäs serveras med Ratatouille och stekt potatis

Fredag

Ugnsbakad lax med Dijonsenapscrème och kokt potatis

Boeuf Bourguignon med rökt sidfläsk och skogschampinjoner

Lördag

Vinpocherad flundra serveras med skaldjurssås, sauterade sockerärtor samt kokt potatis

Lammstek med gräddig örtsås och råstekt potatis

Söndag

Dagens fångst serveras med vitvinssås, grön sparris och kokt potatis

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

 

(Då vi strävar efter att arbeta med färska, svenska och gärna lokala råvaror, kan vi ibland behöva göra ändringar i menyn)