À LA CARTE

Fredagar och lördagar mellan kl 18.00-20.30 serveras à la carte i vår restaurang.

Övriga kvällar serverar vi en fast 3-rätters meny.

OBS! Fast trerättersmeny 2/1-4/1

À la carte 

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla

serveras med blomkålspuré, dillemulsion samt picklad gurka

135:-

Skaldjurssoppa

smaksatt med chili och champagne, serveras med surdegskrutonger och brynt smör

130:-

Oxcarpaccio

serveras med västerbottenost, rypsolja, puré på sojabönor samt friterad kapris

145:-

Svamp på tre vis

Svampmousse, picklade skogschampinjoner och friterad ostronskivling. Serveras med bakad lök samt majonnäs på äpple och persilja

125:-

Varmrätter

Kvällens fångst

serveras med gräddkokta blåmusslor, sparrispotatis, syrlig fänkål samt rostad rotselleri

295:-

Halstrad regnbåge från Peter i Lottefors

serveras med potatisterrin smaksatt med citron, dill, syrlig smörsås och sauterad sparris

265:-

Lågtempererad hjort

serveras med potatispuré, äppelsky, örtstekt gemsallad samt ugnsbakad lök

315:-

Rosastekt ankbröst

serveras med persiljerotspuré smaksatt med vanilj, syrad lök  samt rostad sötpotatis

285:-

Fänkålstimbal

serveras med pumpapuré, syrad lök, rostad sötpotatis samt örtstekt gemsallad

255:-

Dessert

Orbadens dessertbuffé

140:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på

0278-62 15 00.