À LA CARTE (Fast meny på midsommar)

Förrätter

Nässelsoppa

Med nässlor från Hälsingland

Serveras med krämigt vaktelägg och torkad palsternacka

140:-

Halstrad pilgrimsmussla

Serveras med äggkräm smaksatt med Gotlandstryffel,

och friterad rotselleri

155:-

Kalvcarpaccio

Serveras med ärtkräm, hyvlad rödbeta,

torkad kapris och rybsolja från Sörbo gård i Rengsjö

145:-

Rökt öring

från Peter i Lottefors

Serveras med picklad sparris, syrlig smörsås

och terrin på sparrispotatis

135:-

Varmrätter

Helgens fångst

Serveras med tournerad potatis, vårprimörer,

smörad tomatsås smaksatt med dillfrön,

samt kungskrabba

315:-

Gravad röding från Peter i Lottefors

Serveras med blomkålspuré, friterat ostron,

samt sås på blåmusslor

265:-

Helstekt hjortinnanlår

Serveras med potatis bakad med timjan och smör,

rödvinssås smaksatt med fermenterad vitlök,

vårlök samt riven torkad hjort

285:-

Lammrygg från svenska gårdar

Serveras med potatis-stomp smaksatt med ramslök,

bakade smålökar, rostad blomkål samt ölsky

305:-

Svampragu

Smaksatt med parmesan och ramslök.

Serveras med rostad blomkål, vårprimörer,

samt friterad rotselleri

265:-

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

135:-

 

GRUPPMENYER

Meny 1

Nässelsoppa

Med nässlor från Hälsingland.

Serveras med krämigt vaktelägg

och torkad palsternacka

Gravad röding från Peter i Lottefors 

Serveras med blomkålspuré, friterat ostron,

samt sås på blåmusslor

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

Pris 485 kronor per person.

 

Meny 2

Rökt öring från Peter i Lottefors

Serveras med picklad sparris, syrlig smörsås,

och terrine på sparrispotatis

Helstekt hjortinnanlår

Serveras med potatis bakad i timjan och smör,

rödvinssås smaksatt med fermenterad vitlök,

vårlök samt riven torkad hjort

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

Pris 500 kronor per person.