À LA CARTE

Fredagar och lördagar mellan kl 18.00-20.30 serveras à la carte i vår restaurang. Övriga kvällar serverar vi en fast 3-rätters meny.

Förrätter

Blancherad vit sparris
serveras med rostad citron, smörsås,
rökt vegetarisk rom samt hyvlad sommartryffel
145:-

Grillad HallåMi från Undersvik
serveras med krispig sallad, kapris,
vinägrett på granskott, rostade hasselnötter, krutonger
samt crème på avokado och fermenterad vitlök
135:-

Tartar på röding från Peter i Lottefors
serveras med syrad gurka från Järvsö, ångad kålrabbi,
vinägrett på senapsfrön och krondill från Orbaden
samt älvdalsrom
150:-

Orbadens skaldjurstallrik
serveras med tre sorters skaldjur samt med grillat bröd,
chilimajonnäs och Orbadens pickels
(för minst två personer)
165:- /person

Varmrätter

Sensommarprimörer
ångade, smörslungade, halstrade primörer
serveras med mungbönsplättar, jordärtskockscréme, syrad lök
samt vinägrett på sesam och koriander
245:-

Smörbakad Långa
serveras med örtslungad potatis, handskalade räkor,
bärkapris, riven pepparrot samt brynt smör
285:-

Långtidsbakad Fläsksida
serveras med palsternackspuré, torkat äpple,
fläskkorv smaksatt med Orbaden-öl och rosmarin
samt ljummen vinägrett med tomater, timjan och sommarlök
280:-

Helstekt Oxfilé från Tillmans i Bollnäs
serveras med rostad rotselleri, puylinser smaksatt med dragon,
hyvlade rödbetor samt kantarellsky
315:-

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt
135:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på 0278-62 15 00.