À LA CARTE

Fredagar och lördagar mellan kl 18.00-20.30 serveras à la carte i vår restaurang. Övriga kvällar serverar vi en fast 3-rätters meny.

Förrätter

Halstrad pilgrimsmussla

serveras med rökt sidfläsk, blomkålspuré

samt picklad kålrabbi

140:-

Rökt öring från Lottefors

serveras med enbärsmajonnäs, brynt smör

samt syltade betor

130:-

Höstkantarellsoppa

serveras med torkad mandelpotatis,

rybsolja från Rengsjö samt timjansskum

125:-

Rosastekt vildand

serveras med krispig rotselleri,

tryffelgrädde samt syrliga tranbär

135:-

Varmrätter

Halstrad regnbåge från Lottefors

serveras med gräddkokt svartkål,

pepparotssmör, tournerad potatis

samt syrad rödlök

275:-

Ugnsbakad hälleflundra

serveras med potatispuré, svenska hjärtmusslor,

syrlig smörsås samt inlagd fänkål

295:-

Helstekt älgrygg

serveras med krämig potatiskaka,

portvinsås smaksatt med granskott, brynt lök

samt rostad kålrot

315:-

Brässerad Ockelbokyckling

serveras med potatispuré smaksatt med Västerbottenost,

äppelsky, samt rökt sidfläsk

275:-

Pumpaterrin smaksatt med rosmarin

serveras med rostad kålrot, linser,

syrad lök samt pepparotssmör

265:-

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

135:-

GRUPPMENYER

För sällskap på åtta personer eller fler rekommenderar vi att ni förbeställer meny. Om gruppen enas om en förrätt och en varmrätt samt äter dessertbuffé erbjuder vi 10% i rabatt på priset.

För bordsbokning och skräddarsydda menyförslag kontakta oss på info@orbaden.se eller på 0278-62 15 00.