À LA CARTE

Förrätter

Sotad Salmalax

Serveras med forellrom, vit morotspuré smaksatt med sesamfrön,

picklad fänkål samt brynt smör

155:-

Kycklingterrin från Ockelbokyckling

Serveras med syltad pumpa, tryffelskum gjort på Gotlandstryffel

samt rökt sidfläsk

135:-

Konfiterade betor

Serveras med syrad lök, blomkålspuré,

torkad mandelpotatis samt vårlöksvinegrette

125:-

Mustig skaldjurssoppa

Serveras med krutonger på surdeg,

råstekt hummer samt örter och citron

145:-

Varmrätter

Dagens fångst

Serveras med potatispuré

syrlig smörsås, musslor samt rostad rotselleri

315:-

Regnbåge från Peter i Lottefors

lättrökt regnbåge, halstrad pilgrimsmussla,

emulsion på brynt smör och citrongräs

samt friterad sjökorall

275:-

Helstekt oxfilé från Tillmans i Bollnäs

Serveras med potatisterrin smaksatt med timjan och vitlök,

äppelsky, palsternackspuré

samt sauterad portabello

295:-

Reninnanlår

Serveras med potatisgalette,

portvinssky smaksatt med lingon,

bräserad lök och fläsksida

325:-

Fänkålstimbal

Serveras med potatisgalette, palsternackspuré

sauterad portabello samt bräserad lök

255:-

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

135:-

 

GRUPPMENYER

Meny 1

Mustig skaldjurssoppa

Serveras med krutonger på surdeg,

råstekt hummer samt örter och citron

Helstekt oxfilé från Tillmans i Bollnäs

Serveras med potatisterrin smaksatt med timjan och vitlök,

äppelsky, palsternackspuré

samt sauterad Portabello

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

515:- per person inkl.moms (ord. pris 575:- per person)

 

Meny 2

Konfiterade betor

Serveras med syrad lök, blomkålspuré,

torkad mandelpotatis samt vårlöksvinegrette

Regnbåge från Peter i Lottefors

lättrökt regnbåge, halstrad pilgrimsmussla,

emulsion på brynt smör och citrongräs

samt friterad sjökorall

Orbadens dessertbuffé

Ostbricka, ofta med närproducerade ostar och tillbehör.
Söta desserter som crème brûlée eller pannacotta.
Choklad i form av praliner eller tryfflar,
samt uppskuren frukt

480:- per person inkl.moms (ord. pris 535:- per person)