Lediga jobb

Just nu söker vi:

Snickare

Vi söker dig som har några års erfarenhet av bygg och snickeri, men som kanske tröttnat på att pendla till Stockholm. Du skall kunna arbeta självständigt med nybyggnationer samt reparationer på anläggningen.

Maila helene.akerstrom@orbaden.se

Kock

Du kommer att ingå i ett team i köket som idag består  av 5 personer. Lunch, konferensmiddagar samt à la carte på helger.

Vårt kök är idag ett av de mest välrenommerade i Norrland och vi vill att du har erfarenhet från liknande restaurang.

Maila helene.akerstrom@orbaden.se

Hud- och Spaterapeut

Vi behöver ytterligare hud- och spaterapeuter till vår spaavdelning.

Du ska ha en utbildning från någon av de godkända skolorna och gärna kunna Kerstin Florians behandlingar. Ett plus är om du är grupptränings- eller  yogainstruktör.

Maila din ansökan till helene.akerstrom@orbaden.se

Serveringspersonal

Vi har en heltidstjänst att tillsätta, samt extra personal vid behov främst kvällar och helger.

Vi söker dig som är glad, trevlig och serviceminded. Du skall gilla utmaningar och att hugga i där det behövs, men samtidigt alltid ha ett leende över till gästerna.

Tidigare erfarenheter av hotell och restaurang är en fördel men inte ett krav. Du gillar att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälper varandra för att ge bästa möjliga upplevelse till gästen. Maila vår hotellchef kristian.nebes@orbaden.se

Housekeeping

Vi behöver förstärkning främst lördagar och söndagar. Iordningställande av matsal, tvätt, rumsstädning och konferenslokaler ingår.

Maila din ansökan till katrin@orbaden.se