Hälsingegårdar & Konferens

Under 2012 blev Hälsingegårdarna inskrivna på UNESCO:s världsarvslista. Vi är stolta och i vår by ligger en av gårdarna, Gästgivars.

Gör ett avbrott i konferensen för ett besök med guidad tur på Gästgivars. Ett gammalt gästgiveri i fint byläge. Det är en trebyggd gård med delar från 1700-talet. I herrstugan finns välbevarat måleri av hälsingemålaren Jonas Wallström. Här återfinns den schablonmålade förlagan till den välkända tapeten Gästgivars. Gården ligger på promenadavstånd.

Dagkonferenspaket: inkl förmiddagsfika med kaffe/te och smörgås, lunchbuffé med två varmrätter och en stor sill- och salladsbuffé, eftermiddagsfika med vår fina kakbuffé med hembakt och ett stort fruktfat, konferenslokal med sedvanlig utrustning.

Ni bestämmer själva när ni vill göra besöket och vi bokar in det åt er.

Pris: 388 SEK exkl moms/person

Konferenspaket med övernattning inkl helpension: förmiddagsfika med kaffe/te och smörgås, lunchbuffé med två varmrätter och en stor sill- och salladsbuffé, eftermiddagsfika med vår fina kakbuffé med hembakt och ett stort fruktfat, tillgång till spaavdelningen med pool och bastu, 3-rättersmiddag, övernattning samt frukostbuffé.

Pris: från 1276 SEK exkl moms/person i dubbelrum

Om ni önskar besöka fler gårdar erbjuder vi skräddarsydda turer inkl buss och guide. För priser kontakta oss för offert. info@orbaden.se eller tel 0278-62 15 00