Retreat med Bergsvandring och Spa

Dra dig tillbaka till naturen för en vistelse av enkel stillhet i Lofthuset, det första av Bergalivs retreathus, på en bergssluttning högt ovan trädtopparna vid Ljusnans dalgång. Kombinera med ett dygn på Orbaden Spa & Resort.

Ankomst till Orbaden med incheckning vid den tidpunkt under dagen som passar dig bäst. Bergsvandring för ankomst till Lofthuset klockan 15:00 eller därefter. Resten av dagen tillbringar du på berget i sällskap med naturen, fågelsången och den milsvida utsikten över en av Sveriges vackraste landskapsbilder. I huset finns värme, ljus och kallt källvatten. Sov i sköna futonmadrasser som bäddas med linnelakan på en matta av ull och sisal. På morgonen en härlig frukost i rummet eller under takåsen på loftet. Du disponerar huset till klockan 13:00. Under förmiddagen eller vid middagstid, vandring tillbaka till hotellet där du har tillträde till spaavdelningen hela dagen. Incheckning till mysigt hotellrum från klockan 15:00. 3-rättersmiddag, övernattning, frukostbuffé och tillgång till pool, bastu och mineralsaltbad ingår.

Pris: 3 525 SEK/person

I paketet ingår: Bo två nätter, första natten i Bergalivs Lofthus och andra natten på hotellet, en trerätters middag och två frukostar. Tillgång till spaavdelningen.

 

Tillval: (bokas senast ett dygn i förväg):
Orbadens tapastallrik (packas i ryggsäck som Du bär med Dig till Lofthuset): 250 SEK/person
Dryck (finns i kylen vid Din ankomst):
Öl Organic Smash Orbaden Riviera Pilsner. Flaska 33 cl: 60 SEK.
Mousserande vin, Crémant d´Alsace Chardonnay, vitt torrt. Flaska 37,5 cl: 215 SEK.

 

Under midsommarhelgen tillkommer ett tillägg på 375 kr/person/natt