HÖSTLOV i Orbaden

Nu kan ni komma till oss och koppla av på höstlovet med fantastisk utsikt, god mat och tillgång till vår spaavdelning med inomhuspool, utomhuspooler, mineralsaltsbad (mineralsaltsbadet är från 15 år) samt vår fina bastu.

Höstlovserbjudandet innehåller vårt fina rovdjurspaket med 20% höstlovsrabatt:

Besök Järvzoo och Rovdjursdjurscentret De 5 Stora, djurparken med alla våra nordiska däggdjur och fåglar. Här får du också en rovdjursskola i en annorlunda lektionsmiljö med vargarna utanför fönstret.
I paketet ingår logi 2 nätter med frukostbuffé och 2 tre-rättersmiddagar där vuxna väljer 3 rätter från vår à la cartemeny på helger. Övriga dagar är det en fast middagsmeny. Barn/ungdomar får varmrätt från vår barnmeny och glass. Skulle de önska äta från à la carte-/fasta menyn betalas ett tillägg om 200 SEK.

För att tillgodose alla våra gästers behov har vi olika tider för spabad och familjebad på helger och lov:
Familjebad, 13-21 måndag, 9–21 tisdag-torsdag, fredag-lördag  9-11 & 16-18 samt söndag 9-11, i en lugn atmosfär! Tanken är att umgås i en rofylld miljö. Vi ber er prata med små bokstäver och inte hoppa, dyka eller använda leksaker i poolen.
Passa på att själv göra en utflykt i våra Hälsingeskogar, vi ger dig gärna tips på mysiga skogar i vår omgivning där du kan få syn på älg, bäver eller titta ett björnide.

Pris: 6552,- för hela familjen, två vuxna och två barn/ungdomar (ordinarie paketpris 8190,-)

Paketet gäller med ankomst onsdag, torsdag eller fredag vecka 44.

Passa på att bo i vår nya svit Our Africa, då går en del till ett lejonprojekt i Kenya där de kämpar för lejonens överlevnad. Tillägg från 950 kr/natt.

Om ni inte vill besöka Järvzoo kan ni byta ut besöket mot en vandringsmatsäck och ta en tur upp på Åsberget, vårt närmaste utkiksberg,

Varmt välkomna!

Boka en härlig spabehandling, läs mer om våra fantastiska behandlingar här:

Bokning och mer information: Telefon 0278-62 15 00 eller e-post: info@orbaden.se