Besök våra stolta Hälsingegårdar

Upplev Hälsingland med kultur, god mat, lyxigt boende och spa. Här får du möjlighet att besöka några av våra unika hälsingegårdar.

Det finns närmare tusen hälsingegårdar. Alla unika, vackra och historiskt intressanta, byggda på en speciell plats i världen; i Hälsingland. Sju av hälsingegårdarna är mer unika än de andra. De är de gårdarna som är inskrivna på Unescos världsarvslista under namnet ”Decorated Farmhouses of Hälsingland”, utvalda att representera alla Hälsingegårdar.

Paketet startar med en lyxig 3-rätters middag i vår fina restaurang. Välj om du vill koppla av på spa eller varför inte ta en kvällspromenad längs vår långa sandstrand? Dag två startar med en stor frukostbuffé och vår kunniga guide hämtar upp dig med buss och tar dig ut i det vackra kulturlandskapet. Under dagen gör vi besök på två gårdar som bebos och brukas. Vi åker förstås förbi och tittar på många fler gårdar och du får höra historien om de stolta bönderna från trakten. Tillbaka på hotellet en god 3-rätters middag. En stor härlig frukostbuffé avslutar sista dagen.

I priset ingår:
3-rätters middag
Spaentré
Övernattning

Frukostbuffé
Guidad tur med entré till gårdar
Spaentré
3-rätters middag
Övernattning

Frukostbuffé
Spaentré

Pris:
4395 SEK per person i dubbelrum/lägenhet
300 SEK i enkelrumstillägg

Boka på telefon 0278-62 15 00 eller maila till info@orbaden.se