Vinterweekend med skidor, spa och snöskor

Välkommen till oss i Orbaden, här är möjligheterna många för att fylla på energi. Bergen, skogen och älven ger både kraft och lugn även om dagarna är korta.

Boka en upplevelse som passar dig, med spa och god mat. Vänlig service och mysig miljö får du på köpet oavsett vilket paket du väljer. Njut av en härlig inpackning och ett mineralbad på vår spaavdelning. Vi rekommenderar gärna vår nya kur med mineraler, som är både utrensande och berikande. Kika i behandlingsmenyn under Spafliken, här hittar du förslag på behandlingar som passar just dina behov. Ta en promenad runt byn, eller vandra upp till Åsbergets topp, när snön har kommit kan du hyra snöskor av oss. Förutom snöskor har vi längdskidor, skoterturer och skridskor. Boka din skidweekend och få rabatt på liftkort i Järvsöbacken!  Här finns många möjligheter att hitta tillbaka till lugnet via skogen och naturen som omgärdar oss. Besök Järvzoo, det är öppet alla årets dagar.

Vill du ta tåget hit, så hämtar vi dig gärna vid stationen i Vallsta. Kom och njut av livet, vi bjuder på lyx och flärd på Hälsingevis. Slå dig ner med ett glas av husets champagne i handen och ”tomglo” som vi säger i Hälsingland, ut över de blånande bergen och Ljusnans dalgång.

Helene Åkerström Hartman med personal